Græsfrø jem og fix

Græsfrø og rullegræs i høj kvalitet – køb her – Jem & Fix

Græsfrø og rullegræs i høj kvalitet – køb her | jem & fix

Turfline Skygge græsfrø er velegnet til græsplænen, som ligger i skygge. Den giver en slidstærk og mørkegrøn plæne. Indeholder 1 kg, som rækker til 50 m².

Få en sund og grøn græsplæne med græsfrø fra jem & fix – eller spring ventetiden over med rullegræs fra danske marker. Se mere i jem & fix

Plænegræs – 65-70 m² – Jem & Fix

Plænegræs – 65-70 m² | jem & fix

Blandingen er en 4 i 1 blanding og betyder, at græsfrøene i denne blanding er beklædt med kalk, som neutraliserer jordens surhed og øger PH-værdien og styrker …

Håndplukkede græssort af teknisk høj kvalitet. Indeholder 1,8kg og rækker til at dække et areal på 65-70 kvadratmeter.

Turfline “Den rigtige” græsfrø 1 kg – Jem & Fix

Turfline græsfrø “Den rigtige” 1 kg | jem & fix

leveringsdato, så græsset er frisk, når du skal lægge det. Info & guides. Brugermanual. Råd & inspiration. Såning af græs …

Blanding af kvalitets græsfrø, der giver en smuk, tæt og slidstærk græsplæne. Tåler leg og boldspil. Posen indeholder 1 kg og rækker til 50 kvm.

Turfline No. 1 Turbo Formula græsfrø 1 kg – Jem & Fix

Turfline No. 1 Turbo Formula græsfrø 1 kg | jem & fix

Uanset om det er blomster, grøntsager eller krydderurter, der fylder i haven, er skønt med en masse forskellige planter og blomster. Har du en masse højbede, du …

Turfline No. 1 Turbo Formula græsfrø er velegnet til etablering af ny græsplæne. Vokser hurtigt og giver en slidstærk plæne. 1 kg rækker til 50 m².

Turfline Skygge græsfrø 1 kg – Jem & Fix

Turfline Skygge græsfrø 1 kg | jem & fix

Turfline Skygge græsfrø er velegnet til græsplænen, som ligger i skygge. Den giver en slidstærk og mørkegrøn plæne. Indeholder 1 kg, som rækker til 50 m². Køb græsfrø hos jem & fix.

Såning af græsplæne – Jem & Fix

Såning af græsplæne | jem & fix

jem & fix har i samarbejde med en kyndig havemand lavet denne guide til dig, der vil have en flot græsplæne. Se filmen og følg vores trin for trin-guide.

Substral Græs Magi – 1 kg – Jem & Fix

Substral Græs Magi – 1 kg | jem & fix

Substral Græs Magi bruges til at reparere de bare pletter i græsplænen. Indeholder 1 kg – nok til 13 steder i græsplænen.

Turfline eftersåning 4-i-1 – Jem & Fix

Turfline eftersåning 4-i-1| jem & fix

4 i 1 græsfrøblanding fra Turfline. består af græsfrø med kalk, afspændingsmiddel og biostimulanter, som bidrager til en flot grøn plæne. Køb græsfrø her!

Rullegræs 24 – 48 m² | Køb rullegræs af høj kvalitet hos jem & fix

Rullegræs er en nem og hurtig måde at få en flot græsplæne. Rullegræsset har vokset i Danmark og bliver rullet, så det er nemt for dig at lægge.

Stort udvalg af havefrø og frø til køkkenhaven – Jem & Fix

Stort udvalg af havefrø og frø til køkkenhaven | jem & fix

I jem & fix finder du et stort udvalg af frø til haven. Alt lige fra blomsterfrø, grøntsagsfrø, krydderurtefrø mv. til lave priser.

Keywords: græsfrø jem og fix, plænedress jem og fix, rullegræs jem og fix, rullegræs pris jem og fix, jem og fix græsfrø, jem og fix rullegræs