Ikea bistro

Svensk Bistro menu – IKEA

Besøg vores restaurant til morgenmad, brunch, frokost, en kop kaffe eller en tre-retters middag. Uanset hvad, så har vi noget, der passer til din smag.

Bistroen er altid ekstra god til den lille sult og mad til at ta’ med. Se vores bistro menu her.

Svensk Restaurant og Svensk Bistro – IKEA

Vores menu i Restauranten byder på et stref af Sverige med indbydende mad til rimelige priser. Fra morgenmad og brunch til aftensmad, fra kødboller med kød …

Besøg vores restaurant til morgenmad, brunch, frokost, en kop kaffe eller en tre-retters middag. Uanset hvad, så har vi noget, der passer til din smag. Du kan også besøge Svensk Bistro og få lidt mad med på farten – eller tage favoritter med hjem fra Svensk Madmarked til et nemt og lækkert måltid.

Svensk Restaurant menu – IKEA

LÄSKANDE Drik, bistro. 12.-Pris 12-. Pris inkl. moms. (0). Køb i varehusetVores fødevarer kan ikke købes online. Besøg et af vore varehuse for at tjekke om …

Vores menu i Restauranten byder på et stref af Sverige med indbydende mad til rimelige priser. Fra morgenmad og brunch til aftensmad, fra kødboller med kød til kødboller uden kød, kaffe og kager – vi har noget for enhver smag.

LÄSKANDE Drik, bistro – IKEA

I Svensk Madmarked finder du et stort udvalg af kød-, fiske- og skaldyrsprodukter, samt et sortiment af vegetariske og plantebaserede fødevarer.

LÄSKANDE Drik, bistro

Hvad sælger I i Svensk Madmarked – IKEA Danmark

Søg i MyFitnessPal efter kalorier, kulhydrater og ernæringsindhold for Ikea Bistro og mere end 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal.

Danmark – I Svensk Madmarked finder du et stort udvalg af kød-, fiske- og skaldyrsprodukter, samt et sortiment af vegetariske og plantebaserede fødevarer. Vi ha

IKEA Bistro

Bistro – IKEA

Take a break in the IKEA Restaurant with one of our famous Swedish dishes or a local favourite.

IKEA Bistro Menu

IKEA Bistro Menu – IKEA

Satisfy your hunger with a quick and affordable meal at the IKEA Bistro. Our menu features classic hotdogs, frozen yogurt, and a variety of other delicious options. Stop by and enjoy a tasty treat while you shop.

Find Ikea Bistro kalorier og ernæringsfakta – MyFitnessPal

Find Ikea Bistro kalorier og ernæringsfakta | MyFitnessPal

Søg i MyFitnessPal efter kalorier, kulhydrater og ernæringsindhold for Ikea Bistro og mere end 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal.

IKEA Restaurant, Bistro & Schwedenshop – SaarLouis

IKEA Restaurant, Bistro & Schwedenshop – Billede af Ikea, SaarLouis – Tripadvisor

Billede fra Ikea, SaarLouis: IKEA Restaurant, Bistro & Schwedenshop – Se Tripadvisor-medlemmernes 10 personlige billeder og videoer af Ikea

Keywords: ikea bistro, ikea hotdog, ikea calzone