Ikea skådis

SKÅDIS serien – IKEA

SKÅDIS serien – IKEA

Med SKÅDIS serien kan du selv sammensætte en opbevaringsløsning, der passer til dit behov. SKÅDIS passer til alle hjemmets rum – selv badeværelset.

SKÅDIS serien

SKÅDIS Hulplade, hvid, 76×56 cm – IKEA

SKÅDIS Hulplade, hvid, 76×56 cm Smuk ved siden af din snedkererede bænk, men lige så god på badeværelset, i entreen eller kontoret så du har dine småting lige ved hånden. Suppler med SKÅDIS tilbehør, så du får den opbevaringsløsning, der bedst opfylder dit behov.

SKÅDIS Hulplade, hvid, 36×56 cm – IKEA

SKÅDIS Hulplade, hvid, 36×56 cm Smuk ved siden af din snedkererede bænk, men lige så god på badeværelset, i entreen eller kontoret så du har dine småting lige ved hånden. Suppler med SKÅDIS tilbehør, så du får den opbevaringsløsning, der bedst opfylder dit behov.

SKÅDIS Hulplade, hvid, 56×56 cm – IKEA

SKÅDIS Hulplade, hvid, 56×56 cm Smuk ved siden af din snedkererede bænk, men lige så god på badeværelset, i entreen eller kontoret så du har dine småting lige ved hånden. Suppler med SKÅDIS tilbehør, så du får den opbevaringsløsning, der bedst opfylder dit behov.

SKÅDIS Hulplade, kombination, hvid, 56×56 cm – IKEA

SKÅDIS Hulplade, kombination, hvid, 56×56 cm Perfekt til at organisere dine småting og ha’ dem lige ved hånden overalt i dit hjem. Lav din egen kombination af SKÅDIS hulplade og SKÅDIS tilbehør, eller vælg denne færdiglavede kombination.

SKÅDIS Hulplade, kombination, hvid, 76×56 cm – IKEA

SKÅDIS Hulplade, kombination, hvid, 76×56 cm Perfekt til at organisere dine småting og ha’ dem lige ved hånden overalt i dit hjem. Lav din egen kombination af SKÅDIS hulplade og SKÅDIS tilbehør, eller vælg denne færdiglavede kombination.

SKÅDIS Hylde, hvid – IKEA

SKÅDIS Hylde, hvid. Lav den opbevaringsløsning, der bedst opfylder dit behov, med SKÅDIS tilbehør på din SKÅDIS hulplade. Det er den perfekte løsning til at organisere dine ting og ha’ dem lige ved hånden i badeværelset, entreen, på kontoret eller hvor som helst.

SKÅDIS Samledel, hvid – IKEA

SKÅDIS Samledel, hvid. Lav den opbevaringsløsning, der bedst opfylder dit behov, med SKÅDIS tilbehør på din SKÅDIS hulplade. Det er den perfekte løsning til at organisere dine ting og ha’ dem lige ved hånden i badeværelset, entreen, på kontoret eller hvor som helst.

Skådis | DBA – diverse indretning

Keywords: ikea skådis, skådis ikea