Motorrens jem og fix

Basta motorvask 500 ml – Jem & Fix

Basta motorvask 500 ml | jem & fix

I jem & fix har vi alt til hus og have, men vi har faktisk også et stort og varieret udvalg af tilbehør, plejemidler og udstyr til bilen.

Basta motorvask bruges til rengøring og affedtning af motorrum og andre mekaniske dele. Fjerner effektivt snavs, fedt og olie. Indeholder 500 ml. Køb den hos jem & fix.

Motorvask 500 ml – Autozone – Jem & Fix

Motorvask 500 ml – Autozone | jem & fix

For at få de bedste resultater med malerarbejdet er det vigtigt med en grundig rengøring. Malingen holder langt bedre, hvis du sørger for at have klargjort …

Autozone motorvask bruges til rengøring af motorrum og andre mekaniske dele. Fjerner effektivt fedt, snavs og olie fra overfladen. Indeholder 500 ml. Køb den hos jem & fix.

Rengørings- og pudsemidler – stort udvalg hos jem & fix

… bruges inden bilvask og fjerner effektivt mudder, vejsalt, fedt, trafikfilm, fugleklatter og andet skidt og snavs. Indeholder 500 ml. Køb den hos jem & fix.

Alt godt til vedligehold af bilen både indeni og udenpå. Med en god autoshampoo, lidt fælgrens og noget vinylpleje, bliver din bil næsten som ny igen.

Injector cleaner 300 ml benzin – Autozone – Jem & Fix

Injector cleaner 300 ml benzin – Autozone | jem & fix

I jem & fix har vi et stort sortiment af diverse rengøringsartikler og -redskaber til lave priser, så du nemt kan få fixet rengøringen derhjemme.

Autozone injector cleaner til benzinmotorer. Renser bilens brændstofsystem og forbedrer brændstoføkonomien. Indeholder 300 ml, som passer til 50 liter benzin.

Autoudstyr – se det store udvalg her – Jem & Fix

Autoudstyr – se det store udvalg her | jem & fix

Find et stort udvalg af tilbehør til bilen til uhørt lave priser hos jem & fix. Blandt andet sprinklervæske, autobatterier mv. Se her!

Basta dieseladditiv 3-i-1 250 ml – Jem & Fix

Basta dieseladditiv 3-i-1 250 ml | jem & fix

Basta dieseladditiv 3-i-1 bruges til at forebygge, løsne aflejringer og beskytte dieselmotorer. Der bruges 250 ml til 40-50 liter diesel. Køb den hos jem & fix.

Injector cleaner 300 ml diesel – Autozone – Jem & Fix

Injector cleaner 300 ml diesel – Autozone | jem & fix

Autozone injector cleaner til dieselmotorer. Renser bilens brændstofsystem og forbedrer brændstoføkonomien. Indeholder 300 ml, som passer til 50 liter diesel.

Rengøring og kemikalier – stort udvalg – Jem & Fix

Rengøring og kemikalier – stort udvalg | jem & fix

Før ethvert malerarbejde er det en god idé at klargøre vægge i form af grundig rengøring og rens. Se udvalget her og køb online.

Basta forvask 500 ml – Jem & Fix

Basta forvask 500 ml | jem & fix

Basta forvask bruges inden bilvask og fjerner effektivt mudder, vejsalt, fedt, trafikfilm, fugleklatter og andet skidt og snavs. Indeholder 500 ml. Køb den hos jem & fix.

Rengøringsartikler til alle formål – Jem & Fix

Rengøringsartikler til alle formål | jem & fix

I jem & fix har vi et stort sortiment af diverse rengøringsartikler og -redskaber til lave priser, så du nemt kan få fixet rengøringen derhjemme.

Keywords: motorrens jem og fix